TIJDELIJKE ACTIE

Laatste ronde: Plek voor maximaal 25 ondernemers

Voor ambitieuze online ondernemers

Al je online marketing kennis binnen handbereik

Word lid van de exclusieve community van De Ideale Website en leer alles over SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Laat jouw onderneming groeien door het volgen van en mee te doen met de live sessies.

Jouw succes is mijn succes!

De Ideale Website community is gericht op het verbeteren van jouw kennis op het gebied van SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Zo leer jij in no time hoe je meer websitebezoekers krijgt en hoe je die bezoekers omzet in klanten.

Door het delen van alle kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen 15 jaar, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Samen met de kracht van verbinding kom je via deze community in contact met andere gelijkgestemden die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen. Je bent niet alleen en ik help je graag. Ben jij klaar voor deze nieuwe stap naar succes?

sven-kersten
Je bent echt niet de enige

Herken je dit?

 • Jouw website is al een tijd "live" en je weet niet zeker of deze de gewenste resultaten oplevert.
 • Lokale klanten kunnen je bedrijf niet vinden.
 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om vindbaarheid in Google.
 • Je hebt niemand die je snel kan helpen als er iets is met je website.
 • Jouw concurrenten hebben hun online aanwezigheid verbeterd en je bent bang dat ze je inhalen.
 • De telefoon gaat niet meer over en je ontvangt minder e-mails dan je zou willen.
 • Je website is traag en daardoor loop je klanten en verkopen mis.
 • Je maakt je zorgen over je verkoopcijfers, omdat ze niet laten zien wat je had verwacht.
 • Je wilt graag meer terugkerende bezoekers.
 • Je hebt het gevoel dat je huidige marketingstrategie niet genoeg geld oplevert.
Stap vooruit

Stilstaan is achteruit gaan

Hoe zou het voor je zijn als je meer bezoekers op je website krijgt? En die bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden, zodat je meer omzet krijgt zonder dat je hier dag en nacht mee bezig bent? Want dat is wat een goede marketingstrategie in combinatie met SEO voor jouw business kan doen en je gaat leren in de community.

Als je geen stappen durft te zetten, kom je ook niet vooruit. En als jij het niet doet, doen jouw concurrenten het wel. Voor je het weet blijven jouw toekomstdromen ook echt dromen... Tijd voor actie dus!

Jij maakt het verschil

Het is jouw bedrijf en jij bent de sterkste schakel, maar je hoeft het niet alleen te doen. De Ideale Website community is er ook voor jou.

stap-vooruit-business-groei
Samen sterk ondernemen

Kom ook bij de club!

 • Toegang tot de gehele community
 • Live Q&A's waar je al je vragen stelt
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Cursussen over SEO en online marketing
 • Toegang tot alle challenges
 • Alle video-opnames terugkijken
 • Alle premium artikelen
 • Directe e-book downloads
 • Een groep van enthousiaste ondernemers
Focus

Met een goede focus haal je doelen

Haal je doel

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken aan gerichte doelen in mijn bedrijf, ben ik enorm gaan groeien. Daarom is het nodig om eerst een goede strategie op te zetten om vervolgens je plannen uit te voeren. De tools in de community helpen je hierbij.

Veel ondernemers zoals jij en ik hebben vaak de beste ideeën. We zien overal brood in en hebben al snel inspiratie om hier iets van te maken om anderen te helpen, maar ook om er uiteindelijk zelf iets aan te verdienen.

Hoe makkelijk is het om aan iets te werken, het niet af te maken en te starten aan 'the next big thing'. Herken je dit ook?

Wil jij ook meer uit je business halen, dan heb ik iets moois voor je!

doelstelling-halen
Reviews

Wat zeggen anderen

Goede service als je een vraag stelt, met een duidelijk antwoord. Duidelijke website.

Zeemeeuw
Zeemeeuw
5.0

Als bestuur van 74 woningen in Duindorp Scheveningen zijn we zeer tevreden over de verrichtingen van Spixels. Spixels heeft een uitstekende taak verricht om een website te bouwen die overzichtelijk is voor alle bewoners, maar vooral ook goed te bewerken is door het bestuur. Service staat voorop bij Spixels en wordt er altijd snel en adequaat gereageerd op verzoeken.

Sven heeft enorm veel kennis, denk écht goed met je mee en staat open voor eigen ideeën.

John De Hollander
John De Hollander
5.0

Ik ben enorm dankbaar voor jou rustig gesproken, humorvolle, en super informatieve Nederlands gesproken podcasts! Ga zo door!

Hanneke Joosen
Hanneke Joosen
5.0

Sven, dank je wel voor je input en goede werk, zeer kundig, ik kom graag bij je terug.

Joannette Riddersma
Joannette Riddersma
5.0

Sven heeft een enorme kennis van SEO en websites. De training met meerdere modules over Google Analytics 4 wordt erg fijn en helder uitgelegd.

Geprikkeld met kennis

Krijg toegang tot de live groep calls

Geen vooraf opgenomen webinars, maar echte interactie met leden uit de groep. Je wordt meerdere keren per maand geprikkeld met online marketing kennis waar je het bestaan niet van wist. Als je niet weet dat iets bestaat, dan zul je er ook nooit over na gaan denken.

Of het nu gaat om een live Q&A waar jij je vragen mag stellen, een exclusieve webinar die alleen in de community gegeven wordt of een challenge om je die schop onder je kont te geven.

Laat je inspireren en leiden door de online marketing ervaring van anderen en ga direct aan de slag.

Groepcall-Video-Laptop

Vraag en antwoord (Q&A)

Loop je ergens tegenaan met je website? Heb je alles al geprobeerd, maar kom je niet verder? Is je website niet snel genoeg? Of krijg je niet genoeg bezoekers omdat je website ergens op pagina 10 in de zoekresultaten staat?

Voor deze (en alle andere) vragen kun je terecht in de live Q&A groep calls waar ik en andere ondernemers jouw vragen met alle aandacht beantwoorden.

Agenda-QA
Website-Feedback-Sprint

Website feedback sprints

Je loopt vast op je website. Je hebt er alles aan gedaan om gevonden te worden in de zoekmachines en je bent ervan overtuigd dat jouw website je doelgroep aanspreekt en je website die sales binnen moet halen.

Toch gebeurt dit niet. Meld je website aan voor de website feedback sprint en we gaan samen jouw website onder de loep nemen om te zien waar je jouw website kunt optimaliseren.

Twee paar ogen zien meer dan één!

Kennis sessies

Geen vooraf opgenomen webinars, maar een live kennissessie waarin je geprikkeld wordt en inspiratie krijgt om jouw onderneming te laten groeien. Zo blijf je op de hoogte van de laatste online marketing trends en krijg je een kijkje achter de schermen bij Spixels. Er komen casestudies aan bod en ik laat je zien welke tools ik gebruik om mijn doelen te halen.

Semrush-zoekwoord-webinar
Agenda-Challenge

Challenges

Doe mee met de challenges die worden georganiseerd in de community en zorg ervoor dat je scherpe doelen stelt om te groeien. Of het nu gaat om het laten groeien van je mailinglijst of het verdubbelen van je websitebezoekers: door actie te ondernemen zet je grote stappen vooruit!

Live groep calls terugkijken

Jij als ondernemer hebt het druk, dat begrijp ik. Daarom worden alle live groep calls opgenomen en speciaal voor jou beschikbaar gesteld in de community.

Zo kun jij op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt de opnames terug kijken in de community. Die belangrijke meeting kan gewoon door gaan!

Groepcalls-opnames
De ideale website

Jouw succes is mijn succes!

Community

De Ideale Website

In deze exclusieve groep van gelijkstemden ga jij stappen maken in je eigen onderneming. Dit platform is een bron van kennis die je uren per dag oplevert. Mijn kennis van de afgelopen 15 jaar zorgt ervoor dat jij het wiel niet nog een keer hoeft uit te vinden. Je krijgt een podium waar je je vragen kunt stellen en waar je een eerlijk antwoord krijgt van iemand die daar al is geweest.

Community-Desktop-iPhone-2
Community-iPhone-App

Alle online marketing kennis in je broekzak

Snel je vraag stellen of je buddy een antwoord geven terwijl je in de lift staat? De iPhone app is beschikbaar in de Apple Appstore. De Android app volgt binnenkort in de Google Play Store.

Volg een online training, schrijf een bericht, open een groepscall en nog veel meer.

Samen sterk ondernemen

Kom ook bij de club!

 • Toegang tot de gehele community
 • Live Q&A's waar je al je vragen stelt
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Cursussen over SEO en online marketing
 • Toegang tot alle challenges
 • Alle video-opnames terugkijken
 • Alle premium artikelen
 • Directe e-book downloads
 • Een groep van enthousiaste ondernemers
Joannette Riddersma
Joannette Riddersma

Sven heeft een enorme kennis van SEO en websites. De training met meerdere modules over Google Analytics 4 wordt erg fijn en helder uitgelegd.

Ina van Berkum
Ina van Berkum

Ik ben super blij dat ik de training bij Sven kon volgen. Gewoon doen wat de video zegt. Zelfs ik kon het voor elkaar krijgen. Google Analytics 4 draait nu perfect in mijn webshop.

Meer, meer, meer

Wacht, er is meer!

Academie

In de community vind je ook een academie waarin je meer leert over SEO, conversie-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, websites maken en nog veel meer.

Je krijgt niet alleen toegang tot al het lesmateriaal, maar je krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen wat jij terug ziet in de academie. Ik maak de content graag voor je.

Waarom zou je apart voor een cursus betalen om deze vervolgens op de plank te leggen 'voor later' als je direct toegang kunt krijgen tot alle cursussen binnen deze community? Bij Netflix hoef je toch ook niet apart te betalen als je een serie wilt bingewatchen?

Community-Academie
BONUS

Je krijgt ook toegang tot:

Alle Masterclasses

Privé webinars zonder aanbod aan het eind! In maximaal 2 uur leer je hoe je bijvoorbeeld je WordPress website sneller kunt maken met 1 plugin of laat ik je zien hoe je je sales page het beste kunt opzetten om zoveel mogelijk klanten te krijgen.

DIT KRIJG JE ALS JE JE VANDAAG AANMELDT:

 • Levenslange korting op je membership;
 • Toegang tot de app op IOS en Android;
 • VIP voorrang in de website feedback sprint, zodat we jouw website live eerder gaan beoordelen in de groep call;

De beste bonussen, alleen voor jou!

Als je nu besluit om deel te nemen aan deze waardevolle community dan krijg je naast de 30 dagen niet goed geld terug garantie een founding member badge met de volgende onbetaalbare bonussen:

Founding member badge:

BONUS 1: Lifetime korting t.w.v. EUR 323,- per jaar
Om je te bedanken voor je deelname in deze opstartfase geef ik je je leven lang korting op je lidmaatschap, iedere maand weer, zolang je lid blijft.

BONUS 2: Website scan t.w.v. EUR 297,-
Als eerste aan de beurt tijdens de website feedback sprint. Ik doorloop je website als eerste en je kunt de opname altijd later terug kijken, wanneer het jou uit komt.

Door lid te worden van deze exclusieve community:

 • Krijg jij toegang tot een bron van kennis waarmee jij jouw onderneming gaat laten thriven;
 • Je weet precies waar je op moet letten als je je website online zet;
 • Je leert direct van al mijn fouten die ik de afgelopen 15 jaar heb gemaakt, zodat jij ze niet meer hoeft te maken;
 • Je komt erachter wie jouw doelgroep is;
 • Jouw website is niet voor jou, maar voor je klant. Hier ga je op in spelen.
 • Heb jij altijd antwoord op online marketing vragen van experts die weten waar ze over praten;
 • Je komt in een groep van gelijkgestemden waar je hetzelfde doel mee deelt. Online succes!
 • En meer...

De investering?
Deze exclusieve community is onbetaalbaar. Ik deel mijn bewezen kennis met jou, omdat ik weet dat het je succesvol kan maken. Normaal gesproken vraagt dit slechts een investering 60,- per maand om toegang te krijgen tot deze exclusieve community met gelijkgestemden.

Er loopt nu een tijdelijke actie!
Als je vandaag beslist dan krijg al deze bonussen en een lifetime korting zolang je lid blijft vanaf 33,- per maand!

Wat gaat het je kosten als je deze kennis van verschillende platformen af moet halen en fouten maakt die je niet hoeft te maken?

Wil jij toegang tot een exclusieve groep met gelijkgestemde ondernemers die meer uit hun onderneming willen met behulp van online marketing, zodat je efficiënter werkt, meer klanten aantrekt en dus meer omzet maakt? Meld je dan nu aan!

FAQ

Veelgstelde vragen

Wat als ik geen tijd heb?

We hebben het allemaal druk en een volle agenda. Ik snap dat je niet bij alle live zoom calls aanwezig kunt zijn. Daarom neem ik ze allemaal voor je op, zodat je ze terug kunt kijken wanneer je wel tijd hebt.

Online marketing informatie kan ik toch overal vinden?

Ja, dat kan zeker, als je daar tijd voor hebt. Maar mijn 15 jaar ervaring en de fouten die ik heb gemaakt hoef jij niet te maken. Door mijn bewezen stappenplan te volgen met de juiste focus haal je zeker je doelen.

Is dit wel iets voor mij?

Als jij een ambitieuze ondernemer bent die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen met behulp van online marketing, dan zit je hier zeker goed. Of je nu de on demand trainingen volgt of bij de live sessies aanwezig bent om erachter te komen waarom jouw website niet gevonden wordt of waarom je bezoekers geen contact met je opnemen. Er is altijd kennis wat je kunt gebruiken om je eigen ideale website te krijgen. Je bent niet alleen en we helpen elkaar.

Ik besteed liever online marketing uit

Online marketing is een heel breed begrip. Denk aan e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie, adverteren, conversie optimalisatie en nog veel meer. Wil je echt niets zelf doen, dan is deze community niets voor jou. In deze community zitten alleen ambitieuze ondernemers die zelf aan de slag willen met online succes en graag de handen uit de mouwen steken om te groeien.

Wat als ik een digibeet ben?

De kracht van deze community is de kracht van eenvoud. Alles uitgelegd in Jip-en-janneketaal. Door mee te doen met de live Q&A's, live kennis sessies, challenges etc. kun je live je vragen stellen. Zeker als je iets niet begrijpt. Geen vraag is te gek. Iedereen kan het.

Is online marketing moeilijk?

Niet als je weet hoe het moet, maar dat is met alles. Mijn 15 jaar ervaring ga ik jou helpen om eindelijk succesvol te zijn met je website.

Is het maandelijks opzegbaar?

Heb je gekozen voor het maandabonnement, dan kun je inderdaad maandelijks opzeggen.

Het jaarabonnement is per jaar opzegbaar.

In beide gevallen geld een opzegtermijn van 1 maand.

Wat als het toch niets voor mij is?

Dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Stuur mij een mailtje op sven@deidealewebsite.nl en laat mij weten wat je niet bevalt.

Komen we er niet uit, dan kun je altijd gebruikmaken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Ik wil dat jij tevreden bent.

Deze community is de eerste stap naar succes in je business. Jij kan dit en ik ga je daarbij helpen!

De waarde van deze online marketing community is onbetaalbaar.

Jij leert niet alleen van de fouten die ik in de afgelopen 15 jaar heb gemaakt, maar ook van de successen die mijn klanten hebben behaalt.

Het vraagt slechts een kleine investering om toegang te krijgen tot alle online marketing kennis die je nodig hebt.

Wat gaat het je kosten als je het in je eentje blijft doen?

samen-sterk-ondernemen
Prijs gaat hierna omhoog

Maximaal 25 ondernemers!

Community per jaar

720,- 397,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de hele community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord sessies
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies met praktische tips over SEO en andere online marketing pilaren
 • Alle bestaande en nieuwe online marketing trainingen
 • Alle challenges voor direct resultaat
 • Alle video opnames terugkijken wanneer het jou uit komt
 • Premium artikelen die je inspireren
 • Directe ebook downloads
 • iPhone App
 • Android App (bijna live)

Maximaal 25 ondernemers!

Community per maand

60,- 37,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de hele community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord sessies
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies met praktische tips over SEO en andere online marketing pilaren
 • Alle bestaande en nieuwe online marketing trainingen
 • Alle challenges voor direct resultaat
 • Alle video opnames terugkijken wanneer het jou uit komt
 • Premium artikelen die je inspireren
 • Directe ebook downloads
 • iPhone App
 • Android App (bijna live)

Maximaal 25 ondernemers!

niet-goed-geld-terug

100% niet goed geld terug garantie binnen 30 dagen!

Het moet gewoon goed zijn. Jouw succes is mijn succes!