Lid worden

Voor ambitieuze online ondernemers

Maak een succes van je onderneming

Word lid van de exclusieve community van De Ideale Website en leer alles over en nog veel meer. Laat jouw onderneming groeien, zodat je meer klanten én omzet krijgt.

Jouw succes is mijn succes!

De Ideale Website community is gericht op het verbeteren van jouw kennis op het gebied van SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Zo leer jij in no time hoe je meer websitebezoekers krijgt en hoe je die bezoekers omzet in klanten.

Door het delen van alle kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen 15 jaar, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Samen met de kracht van verbinding kom je via deze community in contact met andere gelijkgestemden die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen. Je bent niet alleen en ik help je graag. Ben jij klaar voor deze nieuwe stap naar succes?

sven-kersten
Je bent echt niet de enige

Herken je dit?

 • Jouw website is al een tijd "live" en je weet niet zeker of deze de gewenste resultaten oplevert.
 • Lokale klanten kunnen je bedrijf niet vinden.
 • Je hebt geen idee waar je moet beginnen als het gaat om vindbaarheid in Google.
 • Je hebt niemand die je snel kan helpen als er iets is met je website.
 • Jouw concurrenten hebben hun online aanwezigheid verbeterd en je bent bang dat ze je inhalen.
 • De telefoon gaat niet meer over en je ontvangt minder e-mails dan je zou willen.
 • Je website is traag en daardoor loop je klanten en verkopen mis.
 • Je maakt je zorgen over je verkoopcijfers, omdat ze niet laten zien wat je had verwacht.
 • Je wilt graag meer terugkerende bezoekers.
 • Je hebt het gevoel dat je huidige marketingstrategie niet genoeg geld oplevert.
Stap vooruit

Stilstaan is achteruit gaan

Hoe zou het voor je zijn als je meer bezoekers op je website krijgt? En die bezoekers ook daadwerkelijk klanten worden, zodat je meer omzet krijgt zonder dat je hier dag en nacht mee bezig bent? Want dat is wat een goede marketingstrategie in combinatie met SEO voor jouw business kan doen en je gaat leren in de community.

Als je geen stappen durft te zetten, kom je ook niet vooruit. En als jij het niet doet, doen jouw concurrenten het wel. Voor je het weet blijven jouw toekomstdromen ook echt dromen... Tijd voor actie dus!

Jij maakt het verschil

Het is jouw bedrijf en jij bent de sterkste schakel, maar je hoeft het niet alleen te doen. De Ideale Website community is er ook voor jou.

stap-vooruit-business-groei
Samen sterk ondernemen

Kom ook bij de club!

 • Toegang tot de gehele community
 • Live Q&A's waar je al je vragen stelt
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Cursussen over SEO en online marketing
 • Toegang tot alle challenges
 • Alle video-opnames terugkijken
 • Alle premium artikelen
 • Directe e-book downloads
 • Een groep van enthousiaste ondernemers
Focus

Met een goede focus haal je doelen

Haal je doel

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken aan gerichte doelen in mijn bedrijf, ben ik enorm gaan groeien. Daarom is het nodig om eerst een goede strategie op te zetten om vervolgens je plannen uit te voeren. De tools in de community helpen je hierbij.

Veel ondernemers zoals jij en ik hebben vaak de beste ideeën. We zien overal brood in en hebben al snel inspiratie om hier iets van te maken om anderen te helpen, maar ook om er uiteindelijk zelf iets aan te verdienen.

Hoe makkelijk is het om aan iets te werken, het niet af te maken en te starten aan 'the next big thing'. Herken je dit ook?

Wil jij ook meer uit je business halen, dan heb ik iets moois voor je!

doelstelling-halen
Reviews

Wat zeggen anderen

Serkan Ozata
Serkan Ozata
5.0

Spixels is een goede keuze voor ondernemingen die op zoek zijn naar een partner in online marketing. Sven is betrokken denkt mee en heeft een goed doordachte strategie om de bedrijfsdoelen te behalen. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en resultaten die wij samen met Spixels hebben behaald.

Sven heeft een goede plan van aanpak en denkt met je mee. Heel blij met het resultaat en de samenwerking! Dank Spixels!

"De service die Spixels.nl biedt is fantastisch, Sven denkt altijd nèt wat verder dan dat ik doe, geeft een seintje wanneer er een nieuwe ontwikkeling beschikbaar of nodig is en doet wat hij belooft. Ik raad hem zelfs aan bij mijn klanten!"

John De Hollander
John De Hollander
5.0

Ik ben enorm dankbaar voor jou rustig gesproken, humorvolle, en super informatieve Nederlands gesproken podcasts! Ga zo door!

Perfecte service en altijd elke vraag zeer snel beantwoord.

C. Duijvestijn
C. Duijvestijn
5.0

Wat een Super Podcast! Enorm informatief.

Geprikkeld met kennis

Krijg toegang tot de live groep calls

Geen vooraf opgenomen webinars, maar echte interactie met leden uit de groep. Je wordt meerdere keren per maand geprikkeld met online marketing kennis waar je het bestaan niet van wist. Als je niet weet dat iets bestaat, dan zul je er ook nooit over na gaan denken.

Of het nu gaat om een live Q&A waar jij je vragen mag stellen, een exclusieve webinar die alleen in de community gegeven wordt of een challenge om je die schop onder je kont te geven.

Laat je inspireren en leiden door de online marketing ervaring van anderen en ga direct aan de slag.

Groepcall-Video-Laptop

Vraag en antwoord (Q&A)

Loop je ergens tegenaan met je website? Heb je alles al geprobeerd, maar kom je niet verder? Is je website niet snel genoeg? Of krijg je niet genoeg bezoekers omdat je website ergens op pagina 10 in de zoekresultaten staat?

Voor deze (en alle andere) vragen kun je terecht in de live Q&A groep calls waar ik en andere ondernemers jouw vragen met alle aandacht beantwoorden.

Agenda-QA
Website-Feedback-Sprint

Website feedback sprints

Je loopt vast op je website. Je hebt er alles aan gedaan om gevonden te worden in de zoekmachines en je bent ervan overtuigd dat jouw website je doelgroep aanspreekt en je website die sales binnen moet halen.

Toch gebeurt dit niet. Meld je website aan voor de website feedback sprint en we gaan samen jouw website onder de loep nemen om te zien waar je jouw website kunt optimaliseren.

Twee paar ogen zien meer dan één!

Kennis-sessies

Geen vooraf opgenomen webinars, maar een live kennissessie waarin je geprikkeld wordt en inspiratie krijgt om jouw onderneming te laten groeien. Zo blijf je op de hoogte van de laatste online marketing trends en krijg je een kijkje achter de schermen bij Spixels. Er komen casestudies aan bod en ik laat je zien welke tools ik gebruik om mijn doelen te halen.

Semrush-zoekwoord-webinar
Agenda-Challenge

Challenges

Doe mee met de challenges die worden georganiseerd in de community en zorg ervoor dat je scherpe doelen stelt om te groeien. Of het nu gaat om het laten groeien van je mailinglijst of het verdubbelen van je websitebezoekers: door actie te ondernemen zet je grote stappen vooruit!

Live groep calls terugkijken

Jij als ondernemer hebt het druk, dat begrijp ik. Daarom worden alle live groep calls opgenomen en speciaal voor jou beschikbaar gesteld in de community.

Zo kun jij op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt de opnames terug kijken in de community. Die belangrijke meeting kan gewoon door gaan!

Groepcalls-opnames
De ideale website

Jouw succes is mijn succes!

Community

De Ideale Website

In deze exclusieve groep van gelijkstemden ga jij stappen maken in je eigen onderneming. Dit platform is een bron van kennis die je uren per dag oplevert. Mijn kennis van de afgelopen 15 jaar zorgt ervoor dat jij het wiel niet nog een keer hoeft uit te vinden. Je krijgt een podium waar je je vragen kunt stellen en waar je een eerlijk antwoord krijgt van iemand die daar al is geweest.

Community-Desktop-iPhone-2
Community-iPhone-App

Alle kennis in je broekzak

Snel een vraag stellen of je buddy een antwoord geven terwijl je in de lift staat? In het 2e kwartaal van 2022 komt de app beschikbaar in de Apple Appstore en de Google Playstore.

Blader door de community, schrijf een bericht, open een groepscall en nog veel meer.

reviews

Founding members zeggen

Sven helpt mij al jaren met mijn website en is al talloze keren 'to the rescue' geweest om dingen te herstellen. Ook heeft hij vaak aan één woord al genoeg als ik weer eens een idee heb of een nieuw design op mijn website wil. Daarnaast werken Sven en ik regelmatig samen als het gaat om SEO en optimaliseren van websites. Hij reageert snel, is duidelijk en levert bovenal altijd goed werk!

Meer, meer, meer

Wacht, er is meer!

Academie

In de community vind je ook een academie waarin je meer leert over SEO, conversie-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, websites maken en nog veel meer.

Je krijgt niet alleen toegang tot al het lesmateriaal, maar je krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen wat jij terug ziet in de academie. Ik maak de content graag voor je.

Waarom zou je apart voor een cursus betalen om deze vervolgens op de plank te leggen 'voor later' als je direct toegang kunt krijgen tot alle cursussen binnen deze community? Bij Netflix hoef je toch ook niet apart te betalen als je een serie wilt bingewatchen?

Community-Academie
BONUS

Je krijgt ook toegang tot:

E-Books-Stapel

Alle E-books

Kennis binnen handbereik zonder je in te schrijven. De boekenkast wordt regelmatig aangevuld met nieuwe content. Deze e-books kun je lezen wanneer het jou uit komt. Heb je vragen over de informatie die je krijgt, dan kun je ze direct stellen in de community. Wel zo makkelijk.

Nieuwsbrieven-Community-416x500

Premium artikelen

Als lid van de community krijg je automatisch toegang tot alle premium artikelen. Deze artikelen staan garant voor online marketing inspiratie. Van motivatie tot inspiratie tot die ene tip waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Alles in een eenvoudig overzicht. Alleen voor jou, als lid van deze community.

Community per jaar

499,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord calls
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Alle huidige en nieuwe cursussen
 • Alle challenges
 • Alle video opnames terugkijken
 • Alle verzonden nieuwsbrieven
 • Directe ebook downloads
 • iPhone en Android app in Q2

Community per maand

49,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord calls
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Alle huidige en nieuwe cursussen
 • Alle challenges
 • Alle video opnames terugkijken
 • Alle verzonden nieuwsbrieven
 • Directe ebook downloads
 • iPhone en Android app in Q2
Excuus

Geen tijd? Je kunt het zelf?

Samen sterk ondernemen

Geloof me, er is geen excuus dat ik nog niet heb gehoord:

 • Geen tijd
 • Deze informatie kan ik overal op internet vinden
 • Dit is niets voor mij
 • Ik besteed liever alles uit
 • Ik ben een digitbeet
 • Online marketing is moeilijk
 • etc. etc. etc.

Wat een onzin! Allemaal excuses om niet te durven groeien. Ben je bang voor succes of ben je bang om te falen? In beide gevallen helpen we je er doorheen. Je bent een ondernemer omdat je graag wilt ondernemen. Deze community is de eerste stap naar succes in je business. Jij kan dit en ik ga je daarbij helpen!

samen-sterk-ondernemen
Sven Kersten

Sven Kersten

Is er iets niet duidelijk of heb je gewoon een vraag? Ik help je graag!

Sven Kersten
Hey 👋
Ik ben Sven Kersten. Waar kan ik je mee helpen?
Stel je vraag via:
chat Stel je vraag