Founding Member ACTIE – Webinar

Speciaal aanbod. Deze aanbieding voor De Ideale Website Community is maar beperkt geldig, nog:

Voor ambitieuze online ondernemers

Maak een succes van je onderneming

Word lid van de exclusieve community van De Ideale Website en leer alles over en nog veel meer. Laat jouw onderneming groeien, zodat je meer klanten én omzet krijgt.

Stap vooruit

Wil jij vooruit met je onderneming met meer website bezoekers en dus meer omzet?

De Ideale Website community is gericht op het verbeteren van jouw kennis op het gebied van SEO, online marketing, webdesign en nog veel meer. Zo leer jij in no time hoe je meer websitebezoekers krijgt en hoe je die bezoekers omzet in klanten.

Als je je nu inschrijft krijg je als founding member een levenslange korting, waardevolle kennis, tips, tricks, tools en support aangereikt, zodat je efficiënter werkt, meer klanten aantrekt en dus meer omzet maakt.

stap-vooruit-business-groei
Geprikkeld met kennis

Krijg toegang tot de live groep calls

Geen vooraf opgenomen webinars, maar echte interactie met leden uit de groep. Je wordt meerdere keren per maand geprikkeld met online marketing kennis waar je het bestaan niet van wist. Als je niet weet dat iets bestaat, dan zul je er ook nooit over na gaan denken.

Of het nu gaat om een live Q&A waar jij je vragen mag stellen, een exclusieve webinar die alleen in de community gegeven wordt of een challenge om je die schop onder je kont te geven.

Laat je inspireren en leiden door de online marketing ervaring van anderen en ga direct aan de slag.

Groepcall-Video-Laptop

Vraag en antwoord (Q&A)

Loop je ergens tegenaan met je website? Heb je alles al geprobeerd, maar kom je niet verder? Is je website niet snel genoeg? Of krijg je niet genoeg bezoekers omdat je website ergens op pagina 10 in de zoekresultaten staat?

Voor deze (en alle andere) vragen kun je terecht in de live Q&A groep calls waar ik en andere ondernemers jouw vragen met alle aandacht beantwoorden.

Agenda-QA
Website-Feedback-Sprint

Website feedback sprints

Je loopt vast op je website. Je hebt er alles aan gedaan om gevonden te worden in de zoekmachines en je bent ervan overtuigd dat jouw website je doelgroep aanspreekt en je website die sales binnen moet halen.

Toch gebeurt dit niet. Meld je website aan voor de website feedback sprint en we gaan samen jouw website onder de loep nemen om te zien waar je jouw website kunt optimaliseren.

Twee paar ogen zien meer dan één!

Kennis sessies

Geen vooraf opgenomen webinars, maar een live kennissessie waarin je geprikkeld wordt en inspiratie krijgt om jouw onderneming te laten groeien. Zo blijf je op de hoogte van de laatste online marketing trends en krijg je een kijkje achter de schermen bij Spixels. Er komen casestudies aan bod en ik laat je zien welke tools ik gebruik om mijn doelen te halen.

Semrush-zoekwoord-webinar
Agenda-Challenge

Challenges

Doe mee met de challenges die worden georganiseerd in de community en zorg ervoor dat je scherpe doelen stelt om te groeien. Of het nu gaat om het laten groeien van je mailinglijst of het verdubbelen van je websitebezoekers: door actie te ondernemen zet je grote stappen vooruit!

Live groep calls terugkijken

Jij als ondernemer hebt het druk, dat begrijp ik. Daarom worden alle live groep calls opgenomen en speciaal voor jou beschikbaar gesteld in de community.

Zo kun jij op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt de opnames terug kijken in de community. Die belangrijke meeting kan gewoon door gaan!

Groepcalls-opnames
De ideale website

Jouw succes is mijn succes!

Community

De Ideale Website

In deze exclusieve groep van gelijkstemden ga jij stappen maken in je eigen onderneming. Dit platform is een bron van kennis die je uren per dag oplevert. Mijn kennis van de afgelopen 15 jaar zorgt ervoor dat jij het wiel niet nog een keer hoeft uit te vinden. Je krijgt een podium waar je je vragen kunt stellen en waar je een eerlijk antwoord krijgt van iemand die daar al is geweest.

Community-Desktop-iPhone-2
Community-iPhone-App

Alle kennis in je broekzak

Snel een vraag stellen of je buddy een antwoord geven terwijl je in de lift staat? In het 2e kwartaal van 2022 komt de app beschikbaar in de Apple Appstore en de Google Playstore.

Blader door de community, schrijf een bericht, open een groepscall en nog veel meer.

Samen sterk ondernemen

Kom ook bij de club!

 • Toegang tot de gehele community
 • Live Q&A's waar je al je vragen stelt
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Cursussen over SEO en online marketing
 • Toegang tot alle challenges
 • Alle video-opnames terugkijken
 • Alle verzonden nieuwsbrieven
 • Directe e-book downloads
 • Een groep van enthousiaste ondernemers
Reviews

Wat zeggen anderen

Sven heeft een goede plan van aanpak en denkt met je mee. Heel blij met het resultaat en de samenwerking! Dank Spixels!

We hadden een paar aanpassingen nodig aan de website die ik zelf niet kon doen. Spixels heeft ons snel en prettig geholpen en de website aangepast!

Kees
Kees
5.0

Super interessante podcast, met relevante updates over webtechnieken.

"De service die Spixels.nl biedt is fantastisch, Sven denkt altijd nèt wat verder dan dat ik doe, geeft een seintje wanneer er een nieuwe ontwikkeling beschikbaar of nodig is en doet wat hij belooft. Ik raad hem zelfs aan bij mijn klanten!"

John De Hollander
John De Hollander
5.0

Ik ben enorm dankbaar voor jou rustig gesproken, humorvolle, en super informatieve Nederlands gesproken podcasts! Ga zo door!

Zeemeeuw
Zeemeeuw
5.0

Als bestuur van 74 woningen in Duindorp Scheveningen zijn we zeer tevreden over de verrichtingen van Spixels. Spixels heeft een uitstekende taak verricht om een website te bouwen die overzichtelijk is voor alle bewoners, maar vooral ook goed te bewerken is door het bestuur. Service staat voorop bij Spixels en wordt er altijd snel en adequaat gereageerd op verzoeken.

Meer, meer, meer

Wacht, er is meer!

Academie

In de community vind je ook een academie waarin je meer leert over SEO, conversie-optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, websites maken en nog veel meer.

Je krijgt niet alleen toegang tot al het lesmateriaal, maar je krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen wat jij terug ziet in de academie. Ik maak de content graag voor je.

Waarom zou je apart voor een cursus betalen om deze vervolgens op de plank te leggen 'voor later' als je direct toegang kunt krijgen tot alle cursussen binnen deze community? Bij Netflix hoef je toch ook niet apart te betalen als je een serie wilt bingewatchen?

Community-Academie
BONUS

Je krijgt ook toegang tot:

E-Books-Stapel

Alle E-books

Kennis binnen handbereik zonder je in te schrijven. De boekenkast wordt regelmatig aangevuld met nieuwe content. Deze e-books kun je lezen wanneer het jou uit komt. Heb je vragen over de informatie die je krijgt, dan kun je ze direct stellen in de community. Wel zo makkelijk.

Nieuwsbrieven-Community-416x500

Premium artikelen

Als lid van de community krijg je automatisch toegang tot alle premium artikelen. Deze artikelen staan garant voor online marketing inspiratie. Van motivatie tot inspiratie tot die ene tip waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Alles in een eenvoudig overzicht. Alleen voor jou, als lid van deze community.

DIT KRIJG JE ALS JE JE VANDAAG AANMELDT:

 • Als eerste toegang tot de app op IOS en Android;
 • VIP voorrang in de website feedback sprint, zodat we jouw website live eerder gaan beoordelen in de groep call;
 • Levenslange korting op je membership;
 • Én...

De beste bonussen, alleen voor jou!

Als je nu besluit om deel te nemen aan deze waardevolle community dan krijg je naast de 30 dagen niet goed geld terug garantie de volgende onbetaalbare bonussen:

BONUS 1: Website scan t.w.v. 247,- euro
Je hoeft niet te wachten op je beurt tijdens de website feedback sprint. Ik doorloop jouw website persoonlijk, zodat je een rapport krijgt in Jip-en-janneketaal van de staat van je website. Met dit rapport weet je precies hoe je er voor staat en wat er moet gebeuren.

BONUS 2: Goodie bag met fysieke producten t.w.v. onbetaalbaar
In deze goodie bag vind je alles terug dat je nodig hebt om je aantekeningen te maken tijdens de live calls. Zo heb je ook offline toegang tot onschatbare online marketing kennis.

BONUS 3: Founding Member badge
In de community kun je verschillende badges verdienen. Als je je nu inschrijft, dan krijg de founding member badge gekoppeld aan je profiel. Met deze badge ziet iedereen dat jij er als eerste bij was en dat je voor mij van onschatbare waarde bent. Deze badge gaat jou in de toekomst meer voordelen geven, dan iemand die zich later aansluit bij deze community. Denk bijvoorbeeld aan een vaste korting op 1-op-1 coaching van mij. Deze voordelen hou je zolang je lid bent.

Door lid te worden van deze exclusieve community:

 • Krijg jij toegang tot een bron van kennis waarmee jij jouw onderneming gaat laten thriven;
 • Je weet precies waar je op moet letten als je je website online zet;
 • Je leert direct van al mijn fouten die ik de afgelopen 15 jaar heb gemaakt, zodat jij ze niet meer hoeft te maken;
 • Je komt erachter wie jouw doelgroep is;
 • Jouw website is niet voor jou, maar voor je klant. Hier ga je op in spelen.
 • Heb jij altijd antwoord op online marketing vragen van experts die weten waar ze over praten;
 • Je komt in een groep van gelijkgestemden waar je hetzelfde doel mee deelt. Online succes!
 • En meer...

De investering?
Deze exclusieve community onbetaalbaar. Ik deel mijn bewezen kennis met jou, omdat ik weet dat het je succesvol kan maken. Normaal gesproken vraagt dit slechts een investering 49,- per maand (of 499,- per jaar) om toegang te krijgen tot deze exclusieve community met gelijkgestemden.

Er loopt nu een tijdelijke actie.
Als je vandaag beslist dan krijg je naast deze 3 bonussen ook nog eens een lifetime korting op je lidmaatschap, iedere maand of jaar weer!

Wat gaat het je kosten als je deze kennis van verschillende platformen af moet halen en fouten maakt die je niet hoeft te maken?

Wil jij toegang tot een exclusieve groep met gelijkgestemde ondernemers die meer uit hun onderneming willen met behulp van online marketing, zodat je efficiënter werkt, meer klanten aantrekt en dus meer omzet maakt? Meld je dan nu aan!

reviews

Founding members zeggen

Sven helpt mij al jaren met mijn website en is al talloze keren 'to the rescue' geweest om dingen te herstellen. Ook heeft hij vaak aan één woord al genoeg als ik weer eens een idee heb of een nieuw design op mijn website wil. Daarnaast werken Sven en ik regelmatig samen als het gaat om SEO en optimaliseren van websites. Hij reageert snel, is duidelijk en levert bovenal altijd goed werk!

!!! Lifetime Founding Member korting !!!

Community per jaar

6̶0̶0̶,̶-̶ 279,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord calls
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Alle huidige en nieuwe cursussen
 • Alle challenges
 • Alle video opnames terugkijken
 • Alle verzonden nieuwsbrieven
 • Directe e-book downloads
 • iPhone en Android app in Q2

Community per maand

5̶0̶,̶-̶ 27,-

Inbegrepen:

 • Toegang tot de community
 • Maandelijkse Live vraag en antwoord calls
 • Maandelijkse Live website feedback sprints
 • Maandelijkse Live kennis sessies
 • Alle huidige en nieuwe cursussen
 • Alle challenges
 • Alle video opnames terugkijken
 • Alle verzonden nieuwsbrieven
 • Directe e-book downloads
 • iPhone en Android app in Q2
Excuus

Geen tijd? Je kunt het zelf?

Samen sterk ondernemen

Geloof me, er is geen excuus dat ik nog niet heb gehoord:

 • Geen tijd
 • Deze informatie kan ik overal op internet vinden
 • Dit is niets voor mij
 • Ik besteed liever alles uit
 • Ik ben een digitbeet
 • Online marketing is moeilijk
 • etc. etc. etc.

Wat een onzin! Allemaal excuses om niet te durven groeien. Ben je bang voor succes of ben je bang om te falen? In beide gevallen helpen we je er doorheen. Je bent een ondernemer omdat je graag wilt ondernemen. Deze community is de eerste stap naar succes in je business. Jij kan dit en ik ga je daarbij helpen!

samen-sterk-ondernemen
Sven Kersten

Sven Kersten

Is er iets niet duidelijk of heb je gewoon een vraag? Ik help je graag!

Sven Kersten
Hey 👋
Ik ben Sven Kersten. Waar kan ik je mee helpen?
Stel je vraag via:
chat Stel je vraag